Салат із тунця й овочів
Овочі та риба – чудове поєднання продуктів у салаті. Пропонуємо вам легкий і смачний салат із тунця й овочів.

Склад:
- Картопля відварена – 2 шт.,
- помідор – 2 шт.,
- перець болгарський – 110 г,
- огірок свіжий – 130 г,
- яйце відварне вкруту – 1 шт.,
- каперси – 1 ст. л.,
- тунець – 1 бан.,
- маслини без кісточок – 10 шт.,
- петрушка – 1 гіл.
Заливка:
- оливкова олія – 3 ст. л.,
- перець чорний – за смаком,
- оцет – 1 ст. л.,
- цукор – 1/2 ч. л.,
- гірчиця – 1/4 ч. л.,
- сіль.
Приготування
Картоплю нарізати пластинками. Помідори нарізати на четвертинки. На тарілку викласти картоплю, злегка присолити, по краях – помідори. Огірок і перець нарізати невеликими кубиками, викласти на картоплю.
Із консервованого тунця злити сік і розібрати рибу на волокна. Додати каперси, маслини.
Для заливки змішати оливкову олію, чорний перець, винний оцет, цукор, гірчицю. Все збити. Залити салат.
Яйце нарізати на четвертинки і викласти на салат.
«Уют» №15-13.04.2023