Салат із тунця й овочів

Овочі та риба – чудове поєднання продуктів у салаті. Пропонуємо вам легкий і смачний салат із тунця й овочів.

Салат із тунця й овочів

Склад:

  • Картопля відварена – 2 шт.,
  • помідор – 2 шт.,
  • перець болгарський – 110 г,
  • огірок свіжий – 130 г,
  • яйце відварне вкруту – 1 шт.,
  • каперси – 1 ст. л.,
  • тунець – 1 бан.,
  • маслини без кісточок – 10 шт.,
  • петрушка – 1 гіл.

Заливка:

  • оливкова олія – 3 ст. л.,
  • перець чорний – за смаком,
  • оцет – 1 ст. л.,
  • цукор – 1/2 ч. л.,
  • гірчиця – 1/4 ч. л.,
  • сіль.

Приготування

Картоплю нарізати пластинками. Помідори нарізати на четвертинки. На тарілку викласти картоплю, злегка присолити, по краях – помідори. Огірок і перець нарізати невеликими кубиками, викласти на картоплю.

Із консервованого тунця злити сік і розібрати рибу на волокна. Додати каперси, маслини.

Для заливки змішати оливкову олію, чорний перець, винний оцет, цукор, гірчицю. Все збити. Залити салат.

Яйце нарізати на четвертинки і викласти на салат.

  «Уют» №15-13.04.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *