Салат із виноградом і горіхами

Чи пробували ви коли-небудь змішувати солодкі ягоди, звичні овочі, часник і горіхи в одній страві? Якщо ви ще подібного не готували – спробуйте! Зазвичай подібна холодна закуска дивує смаком, а тут ще й зовнішнім виглядом!
- 2 моркви,
- 200 г білого винограду,
- 2 столових буряки,
- 2 зубки часнику,
- 8 шт. волоських горіхів,
- 75 мл майонезу,
- дрібка кориці,
- по 1 пучку зеленої цибулі та петрушки.
Буряки відваріть і натріть на крупній тертці. Змішайте з подрібненими зубками часноку.
Обсмажте подрібнені горіхи на сухій сковороді. Порубайте петрушку й зелену цибулю. Розріжте ягоди винограду навпіл. Натріть сиру моркву на тертці для моркви по-корейськи.
З’єднайте майонез і корицю – заправка готова.
Візьміть велику плоску тарілку. Посипте дно зеленою цибулею. Викладіть першим шаром буряк. Гарненько утрамбуйте його ложкою. Зробіть майонезну сітку. Далі викладіть нарізані виноград і моркву, які також потрібно змастити майонезом. Посипте шари петрушкою. Потім горіхами. Прикрасьте декількома ягодами винограду.