Салат із зеленою редькою
Навесні особливо хочеться чогось подібного. Організм вимагає хрускоту на зубах чогось свіжого, соковитого і бажано зеленого. Салат із зеленої редьки з вареними яйцями – ідеальне рішення. Моцареллу можете замінити будь-яким м’яким сиром або бринзою. Зелень також вибирайте до смаку. Салат вийде ще вітаміннішим, якщо компанію редьці складе свіжа морква або огірок.
- Редька 200-250 г, яйце 2 шт.,
- петрушка 0,5 пуч.,
- сметана 4 ст. л.,
- моцарелла 100 г
Редьку розріжте на 4 частини і залийте холодною водою хвилин на 10, щоб вийшла гіркота. Після вимочування редьку натріть на тертці з великими отворами або наріжте тонкою соломкою. Зваріть яйця круто, жовтки відокремте від білків. Безпосередньо в салатник розітріть жовтки зі сметаною. Додайте нарізані дрібно білки і петрушку. Додайте редьку в салатник до заправки, посоліть за смаком, перемішайте. Подавайте з кульками моцарели або іншого обраного сиру.
Ось вам ще ідея для подачі: підготуйте свіжу булочку, розріжте її навпіл, а салат використовуйте в якості начинки.