Салат «Лапа тигра»

На рік тигра пропонуємо приготувати на святковий стіл салат у вигляді лапки тигра. Салат виходить дуже смачним, ніжним та красивим.

Салат «Лапа тигра»

Склад:

  • Серце свиняче – 2 шт.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • оцет яблучний – 2 ст. л.,
  • яйце – 4 шт.,
  • майонез – 2-3 ст. л.,
  • сир тертий – 120 г,
  • волоські горіхи – 2 ст. л.,
  • маслини – 5 шт.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Заздалегідь відваріть свинячі серця та яйця. Цибулю поріжте тонко півкільцями, збризкайте оцтом, додайте щіпку солі і залиште на 10 хв.

Серця та яйця поріжте тонкими смужками. У салатник викладіть інгредієнти для салату: серця, яйця, маринована цибуля. Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте.

Візьміть велике блюдо. Викладіть салат у вигляді лапи. Зробіть шар тертого сиру. Зробіть із порізаних маслин контури подушечок, пазурів. Усередину викладіть трохи мелених волоських горіхів.

« Уют» №52-23.12.2021 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *