Салат «Монетка»

Салат Монетка
Салат «Монетка»
  • Свинина – 300 г,
  • морква – 2 шт.,
  • яйця – 3 шт.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • оцет – 2 ст. л.,
  • вода – 2 ст. л.,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • майонез – 3 ст. л.,
  • петрушка,
  • сіль,
  • чорний мелений перець.

Попередньо відваріть свиняче м’ясо, моркву і яйця. Цибулю тонко наріжте півкільцями і замаринуйте на 30 хв. у суміші води, оцту і цукру.

Свинину поріжте кубиками, а яйця й моркву – кружальцями. Візьміть блюдо й викладіть салат шарами: на низ свинину, потім цибулю, віджату від маринаду, зверху майонез, яйця, знову майонез і в кінці морква, яка повинна покрити всю поверхню страви. Зверху кожен кружечок моркви прикрасьте майонезом і петрушкою. Залиште салат у холодильнику на пару годин, а потім сміливо подавайте відразу до столу.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *