Салат «Монетка»

- Свинина – 300 г,
- морква – 2 шт.,
- яйця – 3 шт.,
- цибуля – 2 шт.,
- оцет – 2 ст. л.,
- вода – 2 ст. л.,
- цукор – 1 ч. л.,
- майонез – 3 ст. л.,
- петрушка,
- сіль,
- чорний мелений перець.
Попередньо відваріть свиняче м’ясо, моркву і яйця. Цибулю тонко наріжте півкільцями і замаринуйте на 30 хв. у суміші води, оцту і цукру.
Свинину поріжте кубиками, а яйця й моркву – кружальцями. Візьміть блюдо й викладіть салат шарами: на низ свинину, потім цибулю, віджату від маринаду, зверху майонез, яйця, знову майонез і в кінці морква, яка повинна покрити всю поверхню страви. Зверху кожен кружечок моркви прикрасьте майонезом і петрушкою. Залиште салат у холодильнику на пару годин, а потім сміливо подавайте відразу до столу.