Салат «Ракові шийки»

Салат Ракові шийки
Салат «Ракові шийки»

«УЮТ» №14-2019

Цей салат за смаком виходить схожим на варених раків.

  • Філе білої риби – 1 кг,
  • морква – 2 шт.,
  • кріп – 70 г,
  • майонез – 4 ст. л.

Моркву відваріть і натріть на дрібній тертці. Рибу відваріть до готовності в злегка підсоленій воді, а потім вийміть і дайте охолонути. Кріп дрібно порубайте. Філе подрібніть виделкою і видаліть решту кісточок. Змішайте всі інгредієнти, заправте майонезом і залиште в холодильнику мінімум на добу.

«Ракові шийки» перед подачею на стіл можна прикрасити гілочками зелені або «трояндочками» з моркви.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *