Салат «Хибний гриб»

Салат хибний гриб
Салат «Хибний гриб»
  • Баклажани – 0,5 кг,
  • цибуля – 2 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • сметана – 100 г,
  • олія – 30 мл,
  • зелень – 1 пучок,
  • сіль,
  • спеції – за смаком.

Баклажани порізати дрібними кубиками. Яйця злегка збити і залити ними баклажани. Перемішати і відправити на годину у холодильник. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії, потім окремо посмажити баклажани з яйцями. Цибулю і баклажани змішати, посолити, додати спеції (можна грибну приправу), подрібнену зелень і заправити сметаною.

Анна Кушнір

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *