Салат з авокадо та плавленим сирком

В основі рецепта – улюблений багатьма гурманами салат «Гості на порозі». Але пропонуємо трохи змінити його та додати авокадо. Смак вийде чудовий.

А скільки варіантів сервірування можна вигадати! Для фуршетного застілля салат можна подати на тостах, крекерах чи овальних чипсах. Ефектно частування виглядає в тарталетках.

Салат з авокадо та плавленим сирком

Склад:

  • Авокадо – 1 шт.,
  • плавлений сир – 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • майонез – 1 ст. л.,
  • часник – 2 зуб.

Приготування

На тертці натріть плавлений сир. Розрізавши на дві частини авокадо, видаліть кісточку. Акуратно вийміть м’якоть. Шкірку не викидайте, вона ще знадобиться. М’якуш авокадо перетворіть на пюре, з’єднайте з тертим сирком. Також потріть зварене яйце, додайте подрібнений часник.

Відправте ці продукти у салатницю, перемішайте інгредієнти з майонезом.

Пропонуємо подати салат оригінально, наприклад, викласти в шкірку авокадо. Якщо ж порційна подача не входить до ваших планів, то простий салат з авокадо викладіть на святкову тарілку, доповніть гілочками петрушки та подавайте до столу.

Щоб плавлений сирок було зручніше та легше натерти на тертці, потрібно перед приготуванням покласти його в морозилку на 15 хв.

Авокадо підбирати м’яке та стигле. Масляниста м’якуш має легко подрібнюватися за допомогою виделки.

У простий салат з авокадо та сирком можна додати улюблені морепродукти, наприклад, мариновані кальмари. Вийде смак багатший і цікавіший.

«Уют» №8-17.02.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *