Салат з яловичим язиком

Салат з яловичим язиком
Салат з яловичим язиком

Хрусткі горішки, пікантний часник, освіжаючий огірок і ніжний язик – складно відшукати більш вдале поєднання! Якщо немає яловичого язика, замініть двома свинячими.

Варіть язик у підсоленій воді протягом години. Зніміть шкіру, остудіть і наріжте невеликими брусочками. Подрібніть часник і горіхи за допомогою качалки. Огірок наріжте дрібними брусочками. Усе перемішайте, посоліть, поперчіть, заправте майонезом.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *