Салат «Жар-птиця»

Такий яскравий салат стане окрасою будь-якого святкового столу. Обов’язково приготуйте його, якщо чекаєте на гостей. Вони неодмінно оцінять ваші старання та смак такої апетитної страви з ефектною подачею. Щоб цей салат виглядав як із казки, необхідно посмажити цибулю. Цей процес займе мінімум часу, зате закуска матиме розкішний вигляд!

 Салат «Жар-птиця»

Склад:

  • Картопля – 200 г,
  • курине філе – 250 г,
  • морква по-корейськи – 150 г,
  • гриби – 150 г,
  • цибуля – 120 г,
  • майонез – 100 г,
  • сіль, борошно – 30 г,
  • соєвий соус – 30 г,
  • олія,
  • кріп.

Приготування

Відваріть куряче філе у підсоленій воді протягом 30 хв. Наріжте його невеликими кубиками. Перекладіть м’ясо у глибоку ємність і влийте соєвий соус. Добре перемішайте. Залиште на 10-15 хв.

Цибулю наріжте кільцями. Запаніруйте її у борошні. Цибулеві кільця обсмажте на розігрітій сковороді з олією до золотистості з обох сторін. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності і наріжте кубиками.

Змішайте куряче філе, картоплю, гриби та моркву по-корейськи. Заправте майонезом і добре перемішайте.

Викладіть салат на тарілку. Прикрасьте його цибульними кільцями. Подрібненим кропом посипте страву.

   «Уют» №31-28.07.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *