Салат «Жар-птиця»
Такий яскравий салат стане окрасою будь-якого святкового столу. Обов’язково приготуйте його, якщо чекаєте на гостей. Вони неодмінно оцінять ваші старання та смак такої апетитної страви з ефектною подачею. Щоб цей салат виглядав як із казки, необхідно посмажити цибулю. Цей процес займе мінімум часу, зате закуска матиме розкішний вигляд!

Склад:
- Картопля – 200 г,
- курине філе – 250 г,
- морква по-корейськи – 150 г,
- гриби – 150 г,
- цибуля – 120 г,
- майонез – 100 г,
- сіль, борошно – 30 г,
- соєвий соус – 30 г,
- олія,
- кріп.
Приготування
Відваріть куряче філе у підсоленій воді протягом 30 хв. Наріжте його невеликими кубиками. Перекладіть м’ясо у глибоку ємність і влийте соєвий соус. Добре перемішайте. Залиште на 10-15 хв.
Цибулю наріжте кільцями. Запаніруйте її у борошні. Цибулеві кільця обсмажте на розігрітій сковороді з олією до золотистості з обох сторін. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності і наріжте кубиками.
Змішайте куряче філе, картоплю, гриби та моркву по-корейськи. Заправте майонезом і добре перемішайте.
Викладіть салат на тарілку. Прикрасьте його цибульними кільцями. Подрібненим кропом посипте страву.
«Уют» №31-28.07.2022