Салат зі шпротів та горошку

Закуска виходить досить ситною. Однієї порції вистачає, щоб заморити черв’ячка. Якщо відварити картоплю та яйця заздалегідь, сам салат можна приготувати лише за 10 хв. Закуску зі шпротів можна накладати на шматок хліба.

Салат зі шпротів та горошку

Склад:

  • Шпроти – 240 г,
  • горошок – 170 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • картопля – 2 шт.,
  • огірок,
  • зелена цибуля – 2 шт.,
  • кріп – 0,25 пуч.,
  • майонез – 2-3 ст. л.,
  • сіль.

Приготування

Відваріть картоплю в мундирі, очистіть, наріжте невеликими кубиками і пересипте в глибоку миску.

Злийте олію зі шпротів, а рибку наріжте шматочками і додайте до картоплі. Туди ж всипте горошок без рідини. Відваріть яйця, очистіть та наріжте дрібними кубиками. Викладіть їх у миску до інших інгредієнтів.

Додайте свіжий огірок, нарізаний соломкою, та подрібнену зелень. Посоліть салат і заправте майонезом. Добре перемішайте.

«Уют» №12-13.23.03.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *