Сердечка з рисом

Сердечка з рисом
Сердечка з рисом

Щоразу перед вечерею ми замислюємося про те, як приготувати щось смачне, швидке й не дуже калорійне. Цей рецепт не тільки задовольнить усі вимоги, а ще й цілком заслужено стане улюбленою стравою вашої родини.

  • Курячі сердечка – 500 г,
  • рис – 300 г,
  • морквина,
  • спаржева квасоля – 250 г,
  • часник – 4 зубки,
  • соєвий соус – 3 ст. л.,
  • олія – 3 ст. л.,
  • імбир – 20 г,
  • сіль, перець.

Курячі сердечка промийте. Імбир і моркву наріжте соломкою. Часник пропустіть через прес. У глибокій сковороді на олії обсмажте серця й імбир. Через 5 хв. додайте моркву й спаржу. Тушкуйте все 5 хв., додайте спеції, часник, соєвий соус і перемішайте.

До сердець із овочами засипте рис, налийте води так, щоб вона покрила всі інгредієнти на 1,5-2 см, накрийте кришкою і готуйте на малому вогні близько півгодини. Потім перемішайте всі інгредієнти і залиште ще на 10 хв.

Готові сердечка з рисом подавайте до столу гарячими, з кетчупом.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *