Сердечка з рисом

Щоразу перед вечерею ми замислюємося про те, як приготувати щось смачне, швидке й не дуже калорійне. Цей рецепт не тільки задовольнить усі вимоги, а ще й цілком заслужено стане улюбленою стравою вашої родини.
- Курячі сердечка – 500 г,
- рис – 300 г,
- морквина,
- спаржева квасоля – 250 г,
- часник – 4 зубки,
- соєвий соус – 3 ст. л.,
- олія – 3 ст. л.,
- імбир – 20 г,
- сіль, перець.
Курячі сердечка промийте. Імбир і моркву наріжте соломкою. Часник пропустіть через прес. У глибокій сковороді на олії обсмажте серця й імбир. Через 5 хв. додайте моркву й спаржу. Тушкуйте все 5 хв., додайте спеції, часник, соєвий соус і перемішайте.
До сердець із овочами засипте рис, налийте води так, щоб вона покрила всі інгредієнти на 1,5-2 см, накрийте кришкою і готуйте на малому вогні близько півгодини. Потім перемішайте всі інгредієнти і залиште ще на 10 хв.
Готові сердечка з рисом подавайте до столу гарячими, з кетчупом.