Шарлотка з апельсинами

Шарлотка з апельсинами
Шарлотка з апельсинами

«Погляд часу» №7-2014

  • Борошно – 1,5 скл.,
  • цукор -1,5 скл.,
  • яйця – 5 шт.,
  • апельсини – 2 шт.,
  • цукрова пудра.

У міксері збити яйця з цукром, потім всипати борошно і добре перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом.

Апельсини очистити від шкірки і кісточок, часточки очистити і розрізати на 2 частини. Половину очищених апельсинів викласти на тісто, залити ще 1/3 тіста, зверху викласти апельсини, що залишилися, і залити залишком тіста. Форму помістити у розігріту духовку, випікати 20-30 хвилин при температурі 180 °С. Готовність перевіряти сірником або зубочисткою. Готову шарлотку посипати цукровою пудрою.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *