Шарлотка з апельсинами
«Погляд часу» №7-2014
- Борошно – 1,5 скл.,
- цукор -1,5 скл.,
- яйця – 5 шт.,
- апельсини – 2 шт.,
- цукрова пудра.
У міксері збити яйця з цукром, потім всипати борошно і добре перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом.
Апельсини очистити від шкірки і кісточок, часточки очистити і розрізати на 2 частини. Половину очищених апельсинів викласти на тісто, залити ще 1/3 тіста, зверху викласти апельсини, що залишилися, і залити залишком тіста. Форму помістити у розігріту духовку, випікати 20-30 хвилин при температурі 180 °С. Готовність перевіряти сірником або зубочисткою. Готову шарлотку посипати цукровою пудрою.