Шарлотка з карамелізованими яблуками

Шарлотка з карамелізованими яблуками
Шарлотка з яблуками – класичний і досить популярний десерт до ранкового чаю, але часом навіть у класиці доречні зміни і звичні страви стають невпізнанними!

  • Яйця – 3 шт.,
  • цукор – 2 ст. л.,
  • цукрова пудра – 2 ст. л.,
  • мед – 2 ст. л.,
  • борошно – 1-1,5 скл.,
  • сода – 0,5 ч. л.,
  • лимонна кислота – 1 щіпка,
  • вершкове масло – 2 ст. л.,
  • яблука – 5 шт.

Яйця збийте з 2 ст. л. цукру, потім додайте рідкий мед. У борошно додайте змішану з лимонною кислотою соду, потім збиті яйця з цукром і медом. Добре розмішайте, тісто повинно вийти сметаноподібним.

Поставте мультиварку в режим випічки, викладіть на дно вершкове масло і цукрову пудру, дочекайтеся, поки масло повністю розтане.

Яблука розріжте навпіл і видаліть серцевину, потім наріжте пластинами. Викладіть на вершкове масло яблука в чашу мультиварки, карамелізуйте їх протягом 2-3 хв. Вилийте на яблука тісто і випікайте ще годину.

Готову шарлотку відразу викладіть на тарілку.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest