Шашлик із печінки

Шашлик із печінки
Шашлик із печінки
  • Печінка – 2 кг,
  • курдючний баранячий жир (сало) – 500 г,
  • паприка і сіль – за смаком.

Печінку нарізати невеликими шматочками. Жир – шматочками, у два рази меншими, ніж печінку. Потім печінку акуратно насадити на шампур, перемежовуючи її з жиром. Курдючний жир можна замінити, наприклад, свинячим салом. Посипати печінку і жир сіллю і паприкою і викласти на мангал.

Смажити такий шашлик потрібно на помірному вугіллі. Готується він дуже швидко. Подавати частування потрібно з тонко нарізаними кільцями цибулі, скропити столовим оцтом.

Сергій Петрович, м. Полтава

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *