Щавлевий суп з беконом та яйцем

Щавлевий суп з беконом має по-справжньому весняний смак із легкою кислинкою, що освіжає. Найкращим доповненням до нього стануть варені яйця.

Щавлевий суп з беконом та яйцем

Склад:

  • Картопля – 4 шт.,
  • щавель – 300 г,
  • шпинат – 100 г,
  • цибулина,
  • курячий бульйон – 1 л,
  • олія – 2 ст. л.,
  • вершки – 100 мл,
  • яйця – 4 шт.,
  • бекон – 5 скибочок,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Картоплю наріжте шматочками. Щавель і шпинат крупно нарубайте. Цибулю подрібніть.

У каструлі закип’ятіть бульйон.

Засипте в нього картоплю та варіть 10 хв.

У сковороді розігрійте олію та обсмажте цибулю. Додайте щавель зі шпинатом і готуйте ще 3 хв. Додайте засмажку в каструлю з картоплею.

Варіть 10 хв.

Посоліть і поперчіть. Зніміть суп із вогню. Влийте вершки і збийте занурювальним блендером.

Яйця відваріть і розріжте на половинки або четвертинки. Бекон наріжте дрібними шматочками і кілька хвилин підрум’яньте на сухій сковороді на середньому вогні.

Розлийте суп по тарілках. У кожну додайте яйця та бекон.

«Уют» №20-18.05.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *