Що корисно їсти натщесерце

Що корисно їсти натщесерце
Що корисно їсти натщесерце

«Погляд часу» №13-2019

Чашечка чаю і бутерброд навздогін – саме так більшість людей починають свій день. Варто задуматися, як ви починаєте свій перший прийом їжі, адже саме від цього залежить ваший стан здоров’я, загальне самопочуття, настрій, працездатність, витривалість і, звичайно ж, ваша вага. Не всяку їжу можна вживати на голодний шлунок: важливо, щоб їжа не підвищувала кислотність шлункового соку і не травмувала слизові оболонки. Які ж продукти можна їсти без побоювання?

Горіхи. Вони містять корисні жирні кислоти, які покращують стан серцево-судинної системи і роботу мозку. З’їдена натщесерце жменя горіхів нормалізує кислотність шлункового соку.

Гречана каша. Вона легко засвоюється організмом і здатна «вирівнювати» тиск, заспокоювати нервову систему і стимулювати роботу травної системи.

Дріжджовий хліб. Багате джерело вуглеводів, які забезпечують організм енергією. Його вживання пробуджує травну систему і нормалізує її роботу.

Вівсянка містить протеїн, який регенерує тканини і клітини. Ця каша діє на шлунок як ліки: обволікує слизову і захищає її від дії кислот.

Курячі яйця. Цей продукт добре засвоюється організмом. Люди, які снідають яйцями, з’їдають менше калорій протягом дня.

Мед натщесерце – це натуральний енергетик для організму. Він стимулює мозкову активність і сприяє виробленню «гормону радості» – серотоніну.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *