Щоб суглоби не боліли

Щоб суглоби не боліли
Щоб суглоби не боліли

«Погляд часу» №22-2019

Моя мама все життя любила солону їжу. І в літньому віці вона у великих кількостях їла солоні огірки, оселедець, солила томатний сік, навіть свіжу редиску щедро здобрювала сіллю. Стала скаржитися на суглоби. Я наполягла, щоб вона, по-перше, припинила у таких кількостях їсти солоне, а їжу щоб солила дуже помірно і – тільки харчовою морською сіллю, вона продається в магазинах.

І запропонувала їй ось такий спосіб очищення від солей.

Потрібно приготувати по 1 кг меду і родзинок. Вранці натщесерце потрібно з’їсти жменю родзинок, попередньо промивши їх. Після цього не пити і не їсти 2 години. На наступний день з’їсти 1 ст. л. меду і теж не їсти і не пити 2 год. Таким чином чергувати мед і родзинки, поки вони не закінчаться. Можливо, правильне харчування і це лікування допомогли мамі. На суглоби вона не скаржиться.

Натуральний мед не дає швидкий результат, але усуває саму причину захворювання і дає стійкий ефект. Але пам’ятайте, що мед – сильний алерген.

Ірина Єрмолаєва, м. Запоріжжя

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *