Щоб вінегрет вийшов красивим
ЛАЙФХАК ВІД УЮТА
Ця хитрість зробить вінегрет красивим
Щоб вінегрет вийшов красивим і буряк не зафарбував інші інгредієнти цієї чудової страви, які мають кожен свій колір, необхідно у буряк додати олію, перемішати і залишити на 5-10 хв. і тільки після цього додати у готову страву.
Картопля і яйця прилипають до ножа
Нарізати велику кількість картоплі та яєць для вінегрету чи олів’є допоможе така хитрість: змастіть лезо ножа невеликою кількістю олії. Завдяки цьому продукти не прилипатимуть до леза, і процес нарізання прискориться.
Чистимо часник на раз-два!
Щоб очистити зубчик часнику, трохи розчавіть його плоским боком ножа. Тоді лушпиння зійде саме і часник можна буде швидко подрібнити. Якщо хочете надати страві легкого запаху часнику, але не бажаєте додавати його туди, протріть розрізаним зубчиком тарілку, на якій подаватимете страву.
«УЮТ» №3-2020