Шніцель з капусти з начинкою із шинки й сиру
Пошук господинями смачного, ситного та цікавого сніданку для школярів припадає на кінець осені. А як щодо соковитого й ситного шніцеля з капусти з начинкою із шинки й сиру? Від такого сніданку не відмовиться жоден балуваний школяр!
Склад:
- Батон – 1 шт.,
- капустина,
- шинка – 200 г,
- твердий сир – 200 г,
- яйця – 3 шт.,
- сіль,
- перець.
Приготування:
Виріжте з батона м’якуш. Поріжте його кубиками, викладіть на деко та підсушіть у духовці. Готові сухарі подрібніть блендером у крихту.
Попарте капусту в окропі. Листя відокремте, тверді прожилки зріжте, а саме листя проваріть 15 хв. Потім у центр кожного листка викладіть стопкою шинку, сир і знову шинку. Акуратно загорніть лист капусти на зразок конверта.
Змішайте сухарі з сіллю, паприкою і перцем.
Окремо збийте яйця, борошно пересипте в порожню миску.
Починайте панірувати бутерброди: мокніть конвертик спочатку в борошно, далі – у яйця і в сухарі. Смажте на сковороді по 2 хв. на кожну сторону.
«УЮТ» №45-2019
Сповіщення: Конвертики з молодої капусти з сиром | Газета "Уют"