Шніцель з капусти з начинкою із шинки й сиру

Шніцель з капусти з начинкою із шинки й сиру

Пошук господинями смачного, ситного та цікавого сніданку для школярів припадає на кінець осені. А як щодо соковитого й ситного шніцеля з капусти з начинкою із шинки й сиру? Від такого сніданку не відмовиться жоден балуваний школяр!

Склад:

  • Батон – 1 шт.,
  • капустина,
  • шинка – 200 г,
  • твердий сир – 200 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

Виріжте з батона м’якуш. Поріжте його кубиками, викладіть на деко та підсушіть у духовці. Готові сухарі подрібніть блендером у крихту.

Попарте капусту в окропі. Листя відокремте, тверді прожилки зріжте, а саме листя проваріть 15 хв. Потім у центр кожного листка викладіть стопкою шинку, сир і знову шинку. Акуратно загорніть лист капусти на зразок конверта.

Змішайте сухарі з сіллю, паприкою і перцем.

Окремо збийте яйця, борошно пересипте в порожню миску.

Починайте панірувати бутерброди: мокніть конвертик спочатку в борошно, далі – у яйця і в сухарі. Смажте на сковороді по 2 хв. на кожну сторону.

«УЮТ» №45-2019

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *