Шоколадні вареники

Шоколадні вареники
Шоколадні вареники

Такі вареники будуть ефектно виглядати на святковому столі, та й буденну трапезу вони відмінно прикрасять. Незважаючи на незвичайний зовнішній вигляд, вони готуються дуже легко, так що варто побалувати себе!

  • Борошно – 600 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • вода – 150 мл,
  • молоко – 100 мл,
  • какао-порошок – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • сир – 250 г,
  • цукор – 1,5 ст. л.,
  • ванільний цукор – 2 ч. л.

Замісіть тісто з молока, гарячої води, яйця, олії та борошна (2 ст. л. відкладіть окремо). Розділіть навпіл, в одну частину вмішайте какао, а в другу – решту борошна. Накрийте плівкою, залиште на 20 хв.

Змішайте начинку з решти інгредієнтів. Розкачайте кожну частину тіста в пласт, змастіть шоколадну частину водою і з’єднайте пласти, потім загорніть у щільний рулет. Витримайте під плівкою приблизно 5 хв., потім наріжте тонкими пластинами. Розкачайте заготовки і ліпіть звичайні  вареники. Відваріть у підсоленій воді. Готові вареники подавайте з маслом або сметаною.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *