Шоколадний торт на зі сметанним кремом

Бісквітний шоколадний торт на зі сметанним кремомт вразить вас своєю ніжністю та легкістю. І не переживайте, слідуйте інструкції і гарантовано ви приготуєте чудовий десерт.

Шоколадний торт на окропі зі сметанним кремом

Склад:

  • Яйця – 2 шт.,
  • молоко – 200 мл,
  • цукор – 230 г,
  • сіль – 1 щіп.,
  • борошно – 360 г,
  • какао-порошок – 6 ст. л.,
  • олія – 100 мл,
  • вода – 200 мл,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • сода – 1 ч. л.,
  • сметана – 400 г,
  • згущене молоко варене – 380 г,
  • гіркий шоколад – 50 г.

Приготування

Змішайте яйця, олію, сіль, цукор та молоко. Просійте борошно, розпушувач, соду та какао, замісіть тісто. Влийте окріп і швидко перемішайте тісто до однорідності. Воно готове.

Застеліть дно форми для випікання пергаментом. Вилийте тісто і випікайте бісквіт у розігрітій до 200 °С духовці 40-50 хв.

Готовий бісквіт розріжте вздовж на 3 коржі. Верхівку зріжте для прикраси.

Щоб приготувати крем, змішайте сметану і варене згущене молоко до однорідності.

Перемазуйте бісквітні коржі кремом, встановлюючи їх один на одного. Прикрасьте торт бісквітною крихтою та тертим шоколадом.

Щоб крем вийшов густим, вибирайте жирнішу сметану. Бісквітний торт зі сметанним кремом можна подавати як святковий десерт, для домашніх посиденьок із родичами та друзями.

«Уют» №6-9.02.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *