Шпинатно-картопляний суп “Весна”

Шпинатно-картопляний суп "Весна"

  • 250 г картоплі,
  • пучок зеленої цибулі,
  • 1 зубок часнику, 
  • 2 ст.л. оливкового масла,
  • 250 г шпинату,
  • 500 мл овочевого бульйону,
  • 200 мл вершків,
  • 2 ст.л. натертого на крупній тертці пармезану,
  • сіль,
  • мелений перець за смаком

Картоплю і часник почистити, дрібно порізати, зелену цибулю нарізати кільцями і протягом 3-4 хв. все разом тушкувати на оливковій олії, прямо в каструлі, де будете варити суп. Потім налити в каструлю бульйон і варити ще хвилин 5-7. Додати в суп шпинат, влити вершки, посолити, поперчити за смаком, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще хвилин 8-10. У самому кінці варіння влити пару ложок оцту і приправити за смаком перцем. Суп спюріровати, розлити по тарілках, посипати натертим пармезаном і капнути кілька крапель оливкової олії.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest