Швидке пісочне печиво
- Борошно – 2,5 скл.,
- цукор – 1/2 скл.,
- кефір (2,5 %) – 1/2 скл.,
- олія – 1/2 скл.,
- яйце – 1 шт.,
- сода – 1/2 ч. л.,
- какао – 1 ст. л.,
- сіль – щіпка.
Духовку розігріти до 180 °С.
У глибоку миску просіяти 2 скл. борошна, додати сіль, влити олію, перетерти масу руками до отримання крихти.
Яйце злегка збовтати, додати до тіста, всипати туди ж цукор (кількість регулювати за смаком) і какао.
Додати соду, кефір і перемішати до однорідності. Тісто має вийти щільним (якщо воно розтікається, додати ще трохи борошна).
Готове тісто розкатати, вирізати склянкою кружечки. Заготовки перекласти на деко, застелене пергаментом.
Випікати 15-17 хв.
Сповіщення: М'яке медове печиво | Газета "Уют"