Швидкий вафельний торт «Грильяж»

Швидкий вафельний торт Грильяж
Швидкий вафельний торт «Грильяж»

В основі цієї смакоти – магазинні вафельні коржі і горіхово-медова начинка. Смачно і корисно!

Отже, з’єднуємо відразу у товстостінному посуді 1 скл. цукру і 200 г масла, додаємо 4 ст. л. меду.

Ставимо на повільний вогонь і, як тільки закипить, всипаємо 1,5 скл. подрібнених горіхів. Варимо, помішуючи, 7-10 хв.

Потім, за бажанням – всипаємо 1 ст. л. какао і варимо ще пару хвилин.

Гарячою начинкою прошаровуємо коржі (я брала по два коржа) і ставимо під вантаж на ніч.

Перед подачею зверху прикрасимо горішками, поллємо розтопленим шоколадом, просто вафельною крихтою – як душа забажає. Виходить справжній «грильяж».

Смачного!

«Погляд час» №18-2019

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

1 коментар до “Швидкий вафельний торт «Грильяж»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *