Швидкий вафельний торт «Грильяж»

В основі цієї смакоти – магазинні вафельні коржі і горіхово-медова начинка. Смачно і корисно!
Отже, з’єднуємо відразу у товстостінному посуді 1 скл. цукру і 200 г масла, додаємо 4 ст. л. меду.
Ставимо на повільний вогонь і, як тільки закипить, всипаємо 1,5 скл. подрібнених горіхів. Варимо, помішуючи, 7-10 хв.
Потім, за бажанням – всипаємо 1 ст. л. какао і варимо ще пару хвилин.
Гарячою начинкою прошаровуємо коржі (я брала по два коржа) і ставимо під вантаж на ніч.
Перед подачею зверху прикрасимо горішками, поллємо розтопленим шоколадом, просто вафельною крихтою – як душа забажає. Виходить справжній «грильяж».
Смачного!
«Погляд час» №18-2019
Сповіщення: Вафельний торт із халвою | Газета "Уют"