Швидка випічка до чаю

Пухкий бісквіт із трьох інгредієнтів

Цей рецепт бісквіту повинен бути у кожного, адже він простий у приготуванні і надзвичайно смачний.

Пухкий бісквіт

Ще одна перевага – це мінімум інгредієнтів, усього три, тому не знадобиться ні масло, ні поділ яєць. Також ми не будемо використовувати розпушувач і соду!

Загалом, усе елементарно, але на результат це не впливає.

Склад:

  • Яйця – 4 шт.,
  • цукор – 110 г,
  • борошно – 110 г,
  • сіль – щіпка.

Приготування

Дно форми застилаємо пергаментом, змащуємо олією і присипаємо борошном.

У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і дрібку солі. Далі збиваємо міксером, спочатку на маленькій швидкості, потім поступово її збільшуючи. Процес збивання має тривати близько 5 хв. Збити потрібно до густої і дуже об’ємної піни.

Потім вводимо борошно, перемішуємо ложкою чи лопаткою.

Виливаємо тісто у форму. Щоб тісто рівномірно розподілилося, покрутіть форму по кругу.

Відправляємо форму в розігріту до 180 °С духовку.

Готовий бісквіт дістаємо через 30 хв. Охолоджений бісквіт перевертаємо і витягуємо з форми.

Далі за бажанням: можете нарізати на шматочки і їсти просто так, а можете зібрати торт.

«Погляд часу» №48-26.11.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *