Швидка випічка до чаю
Пухкий бісквіт із трьох інгредієнтів
Цей рецепт бісквіту повинен бути у кожного, адже він простий у приготуванні і надзвичайно смачний.

Ще одна перевага – це мінімум інгредієнтів, усього три, тому не знадобиться ні масло, ні поділ яєць. Також ми не будемо використовувати розпушувач і соду!
Загалом, усе елементарно, але на результат це не впливає.
Склад:
- Яйця – 4 шт.,
- цукор – 110 г,
- борошно – 110 г,
- сіль – щіпка.
Приготування
Дно форми застилаємо пергаментом, змащуємо олією і присипаємо борошном.
У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і дрібку солі. Далі збиваємо міксером, спочатку на маленькій швидкості, потім поступово її збільшуючи. Процес збивання має тривати близько 5 хв. Збити потрібно до густої і дуже об’ємної піни.
Потім вводимо борошно, перемішуємо ложкою чи лопаткою.
Виливаємо тісто у форму. Щоб тісто рівномірно розподілилося, покрутіть форму по кругу.
Відправляємо форму в розігріту до 180 °С духовку.
Готовий бісквіт дістаємо через 30 хв. Охолоджений бісквіт перевертаємо і витягуємо з форми.
Далі за бажанням: можете нарізати на шматочки і їсти просто так, а можете зібрати торт.
«Погляд часу» №48-26.11.2020