Швидкі пиріжки з картоплею на сковороді

На все про все йде хвилин 15, особливо, якщо пюре вже готове. Швидкі пиріжки з картоплею подають до столу гарячими, разом із кетчупом, гірчицею або сметаною.

Пиріжки з картоплею на сковороді

Склад:

  • Яйця – 2 шт.,
  • сметана – 100 г,
  • борошно – 5 ст. л.,
  • картопля – 1 кг,
  • зелена цибуля – 1 пуч.,
  • твердий сир – 50 г,
  • вершкове масло – 50 г,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Картоплю наріжте великими шматками і відваріть до готовності. Готовий овоч посоліть за смаком, додайте вершкове масло. Приготуйте пюре.

Зелену цибулю подрібніть, а сир натріть на крупній тертці. Пересипте їх у пюре. Поперчіть і перемішайте масу. Начинка готова. Відставте її в сторону.

Тепер приготуйте тісто. У сметану будь-якої жирності додайте дрібку солі. Вбийте до неї яйця, додайте трохи перцю. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Тепер додайте борошно. Перемішуйте все до тих пір, поки не пропадуть грудочки. У вас вийде тісто, що за консистенцією нагадує густу сметану.

З охолодженої начинки підготуйте невеликі шайби. Їх по черзі вмочуйте в тісто, а потім – відразу в розігріте масло Смажте пиріжки по 2-3 хв. із кожного боку.

«Уют» №37-9.09.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *