Швидкий медовик
Швидкий медовик виручить перед приходом гостей. Прості інгредієнти, мінімум витрачених зусиль, півгодини часу і ідеальний смак. А ніхто й не здогадається, що приготовлений торт на швидку руку!

Склад:
- Яйця – 2 шт.,
- цукор – 100 г,
- мед – 100 г,
- сіль – 1 щіп.,
- вершкове масло – 75 г,
- борошно – 180 г,
- розпушувач для тіста – 10 г,
- сметана – 500 г,
- цукрова пудра – 75 г,
- ванільний цукор – 20 г.
Приготування
Збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло кімнатної температури і мед, збийте до однорідності.
Змішайте борошно з розпушувачем і всипте їх до яєчної суміші. Перемішайте до однорідного стану міксером.
Застеліть форму для випікання пергаментом і рівномірно розподіліть тісто.
Випікайте корж близько 10 хв. у духовці, розігрітій до 180 °С. Залиште його охолоджуватися.
Тим часом приготуйте крем. Змішайте сметану, ванільний цукор і цукрову пудру.
Зріжте краї коржа і розріжте його на 4 рівні частини. Сформуйте торт, чергуючи коржі і крем. Готовий торт змастіть і з боків.
Підсушіть обрізки коржів у духовці і подрібніть їх у крихту. Посипте торт зверху і з боків.
По можливості залиште медовик на 30 хв. у холодильнику, щоб він просочився.
«Погляд часу» №6-04.02.2021