Швидкий медовик

Швидкий медовик виручить перед приходом гостей. Прості інгредієнти, мінімум витрачених зусиль, півгодини часу і ідеальний смак. А ніхто й не здогадається, що приготовлений торт на швидку руку!

Швидкий медовик

Склад:

  • Яйця – 2 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • мед – 100 г,
  • сіль – 1 щіп.,
  • вершкове масло – 75 г,
  • борошно – 180 г,
  • розпушувач для тіста – 10 г,
  • сметана – 500 г,
  • цукрова пудра – 75 г,
  • ванільний цукор – 20 г.

Приготування

Збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло кімнатної температури і мед, збийте до однорідності.

Змішайте борошно з розпушувачем і всипте їх до яєчної суміші. Перемішайте до однорідного стану міксером.

Застеліть форму для випікання пергаментом і рівномірно розподіліть тісто.

Випікайте корж близько 10 хв. у духовці, розігрітій до 180 °С. Залиште його охолоджуватися.

Тим часом приготуйте крем. Змішайте сметану, ванільний цукор і цукрову пудру.

Зріжте краї коржа і розріжте його на 4 рівні частини. Сформуйте торт, чергуючи коржі і крем. Готовий торт змастіть і з боків.

Підсушіть обрізки коржів у духовці і подрібніть їх у крихту. Посипте торт зверху і з боків.

По можливості залиште медовик на 30 хв. у холодильнику, щоб він просочився.

«Погляд часу» №6-04.02.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *