Швидкий сніданок з яєць і сметани
Дійсно, що царський сніданок – це яєчня по-кабардинськи. Смак вершкової яєчні на сметані не зрівняється ні з чим.

Склад:
- Яйця – 4 шт.,
- сметана – 200 г,
- твердий сир – 20 г,
- вершкове масло – 10 г,
- сіль,
- петрушка.
Приготування
Для приготування цього простого, але дуже смачного сніданку вам знадобиться глиняна форма. Якщо такої немає, замініть її сковорідкою з ручкою, яка знімається.
На дно форми перелийте сметану. Посоліть її. На неї вбийте яйця. Яйця теж трохи посоліть. Зверху викладіть невеликі скибочки вершкового масла.
Готуйте страву в розігрітій до 200 °С духовці 15 хв. Яйця за цей час повинні мінімально загуснути.
Тоді форму дістаньте, її вміст посипте натертим на крупній тертці сиром. Готуйте сніданок ще 10 хв.
Готову страву подавайте до столу прямо у формі. Для більшого аромату посипте готову яєчню подрібненою зеленню.
«Уют» №15-08.04.2021