Сирна паска “Горіхова”

Сирна паска "Горіхова"

  • Молоко – 3 л,
  • кефір – 1 л,
  • сметана – 0,5 л,
  • сирі яєчні жовтки – 4 шт.,
  • розтоплене вершкове масло – 1 скл.,
  • цукор – 1 скл.,
  • родзинки,
  • волоські горіхи,
  • цукати,
  • ванільний цукор.

У кип’ячене молоко додайте кефір і сметану, поваріть на слабкому вогні, поки не з’являться пластівці сиру. Зніміть із вогню, остудіть, процідіть через марлю. Зав’яжіть у марлевий мішечок і повісьте на всю ніч, щоб стекла сироватка.

На другий день з’єднайте з розтопленим маслом і цукром, змішайте з сирими жовтками і додайте родзинки, горіхи, ванільний цукор і цукати. Поставте в холодильник на добу.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber