Сирна запіканка з кабачками

Сирна запіканка з кабачками

Кабачки, що вже з’явилися на полицях супермаркетів, надихають любителів свіжих овочів на приготування довгоочікуваних весняно-літніх страв. Цей шикарний інгредієнт може доповнити як легкий салатик, так і ситні млинці з запіканками. Приготуйте його на сніданок, візьміть із собою на роботу або почастуйте рідних.

  • Кабачок – 800 г,
  • сир – 300 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • часник – 2-3 зубки,
  • кріп – пучок,
  • сіль,
  • олія – 1 ст. л.

Натріть на крупній тертці кабачки, видаліть зайвий сік. Гарненько розімніть виделкою сир.

На крупній тертці натріть твердий сир. Подрібніть зелень, часник пропустіть через прес. Змішайте підготовлені інгредієнти, додайте яйця і сіль за смаком.

Форму для запікання змастіть олією. Викладіть сирно-кабачкову масу і відправте в розігріту до 200 °C духовку на 30-40 хв. Перш ніж дістати випічку із форми, її потрібно остудити.

Подавайте ароматну красуню з домашньою сметаною.

 

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest