Сирний суп із горошком

Кращого сирного супу годі й шукати – ніжний, смачний, наваристий і ситний, готується швидко й легко.
- Плавлені сири – 2 шт.,
- картопля – 3 шт.,
- морквина,
- горошок – 100 г,
- лапша – 200 г,
- цибулина,
- соняшникова олія – 1,5 ст. л.,
- духмяний перець – 3 шт.,
- лавровий лист,
- петрушка – 20 г,
- вода – 2 л,
- сіль,
- перець.
Плавлений сир покладіть у морозильну камеру, щоб затвердів.
Наріжте картоплю на невеликі кубики. Поставте каструлю з 1 л води на вогонь, доведіть до кипіння й киньте картоплю, лавровий лист і горошини запашного перцю. Зменшіть вогонь.
Цибулю дрібно наріжте. Морквину натріть на крупній тертці. Обсмажте цибулю й моркву до м’якості, перекладіть у каструлю до картоплі. Через 10 хв. додайте зелений горошок.
Дістаньте сир із морозильної камери й натріть на дрібній тертці. Киньте його в суп і помішуйте до розчинення. Збільшіть вогонь до максимуму, долийте ще 1 л води й додайте лапшу, сіль, перець за смаком, варіть ще 2 хв.
Зніміть суп із вогню і дайте 15 хв. настоятися. Розлийте по тарілках, кинувши в кожну по жмені подрібненої петрушки.