Сирники з бананами

«Погляд часу» №18-2019
- Сир – 200 г,
- яйце – 1 шт.,
- банан – 1 шт.,
- борошно – 3 ст. л.,
- цукор – 2 ст. л.,
- сіль – за смаком,
- олія – для смаження.
Банан очистити і порізати на невеликі шматочки. Сир, банан, яйце і цукор подрібнити у блендері до однорідної маси. Викласти отриману масу в миску і додати борошно – тісто має бути середньої в’язкості.
На розігріту сковороду влити олію. Столовою ложкою викладати тісто порціями на сковороду. Обсмажити сирники приблизно 2-3 хв. із кожного боку. Щоб сирники краще прожарювалися, сковороду краще накрити кришкою.
Подавати страву потрібно гарячою з малиновим сиропом або з медом.
К. Мороз, Харківська обл.