Сирники з бананами

Сирники з бананами
Сирники з бананами

«Погляд часу» №18-2019

  • Сир – 200 г,
  • яйце – 1 шт.,
  • банан – 1 шт.,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • цукор – 2 ст. л.,
  • сіль – за смаком,
  • олія – для смаження.

Банан очистити і порізати на невеликі шматочки. Сир, банан, яйце і цукор подрібнити у блендері до однорідної маси. Викласти отриману масу в миску і додати борошно – тісто має бути середньої в’язкості.

На розігріту сковороду влити олію. Столовою ложкою викладати тісто порціями на сковороду. Обсмажити сирники приблизно 2-3 хв. із кожного боку. Щоб сирники краще прожарювалися, сковороду краще накрити кришкою.

Подавати страву потрібно гарячою з малиновим сиропом або з медом.

К. Мороз, Харківська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *