Сирники з зеленню

Сирники з зеленню
Сирники з зеленню

«УЮТ» №19-2019

Ласощі, які готували нам ще мами в дитинстві, залишаються актуальними для сніданків

  • Сир (9 %) – 400 г,
  • борошно – 1 ст. л.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • панірувальні сухарі – 4 ст. л.,
  • яйце,
  • пучок кінзи,
  • сіль;

для соусу:

  • сметана (20 %) – 100 г,
  • пучок шпинату,
  • пучок черемші,
  • оливкова олія – 2 ст. л.,
  • лимон,
  • сіль.

Насамперед зайнятися потрібно саме смачним соусом. У блендері для цього подрібніть черемшу зі шпинатом, а після приправте сіллю, лимонним соком (1 ст. л.), додайте сметану й масло. Суміш інтенсивно розмішайте до однорідності.

Для самих сирників змішайте сир з яйцем, борошном, дрібно нарізаним листям кінзи й сіллю. Сформовані сирники посипте панірувальними сухарями й викладіть на сковороду для смаження. Подавайте, присипавши рубаними волоськими горіхами.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *