Сирно-яблучна запіканка

Сирно-яблучна запіканка
Сирно-яблучна запіканка

Навіть найпростіша страва може бути дуже смачною, якщо до справи підійти з бажанням і вибрати правильний рецепт страви. Сьогодні ми вам пропонуємо дуже вдалий рецепт приготування десерту – сирно-яблучної запіканки. Таку запіканку дуже легко і просто приготувати, використовуючи найпростіші і недорогі продукти, а результат вас дуже порадує.

  • Сир – 250 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • сметана – 1/2 скл.,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • яблука – 2 шт.,
  • вершкове масло – 2 ст. л.,
  • цукор – 4 ст. л., сіль.

Сир ретельно розтерти з яйцем, цукром і сметаною. Після цього додати просіяне борошно і перемішати до однорідності. Яблука очистити і порізати на дольки. Потім посипати 3 ст. л. цукру й обсмажити на сковороді на вершковому маслі 5 хв. з одного боку і 3 хв. з іншого. Яблука у сковороді залити тістом, потримати пару хвилин на вогні і поставити у духовку, розігріту до 200 °С до зарум’янювання.

Г. Пономаренко, м. Миколаїв

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *