Сирно-яблучна запіканка

Навіть найпростіша страва може бути дуже смачною, якщо до справи підійти з бажанням і вибрати правильний рецепт страви. Сьогодні ми вам пропонуємо дуже вдалий рецепт приготування десерту – сирно-яблучної запіканки. Таку запіканку дуже легко і просто приготувати, використовуючи найпростіші і недорогі продукти, а результат вас дуже порадує.
- Сир – 250 г,
- яйця – 2 шт.,
- сметана – 1/2 скл.,
- борошно – 3 ст. л.,
- яблука – 2 шт.,
- вершкове масло – 2 ст. л.,
- цукор – 4 ст. л., сіль.
Сир ретельно розтерти з яйцем, цукром і сметаною. Після цього додати просіяне борошно і перемішати до однорідності. Яблука очистити і порізати на дольки. Потім посипати 3 ст. л. цукру й обсмажити на сковороді на вершковому маслі 5 хв. з одного боку і 3 хв. з іншого. Яблука у сковороді залити тістом, потримати пару хвилин на вогні і поставити у духовку, розігріту до 200 °С до зарум’янювання.
Г. Пономаренко, м. Миколаїв