Скраб для кишківника

Відомо, що для позбавлення багатьох захворювань досить очистити кишківник від слизу, калових каменів, паразитів. За 70 років життя через кишківник проходить 100 тонн їжі та 40 тисяч літрів рідини.

Про те, що кишківник забруднений, свідчать часті закрепи, порушення обміну речовин, цукровий діабет, алергії, зайва або недостатня вага, хвороби фільтруючих органів нирок та печінки, хвороби слуху та зору, шкіри, волосся, нігтів, системні захворювання, починаючи від артриту та кінчаючи раком.

За допомогою клізм відбувається очищення лише невеликої ділянки товстої кишки (40-50 см).

Застосування внутрішньо по 1-2 дес. л. спеціального борошна з насіння льону дозволяє протягом трьох тижнів повністю очистити товстий і тонкий кишківник від багаторічного слизу і калових каменів, паразитів. При цьому повністю зберігається мікрофлора кишківника.

Скраб для кишківника

Така методика сприяє швидкій нормалізації ваги та спалюванню жирових відкладень.

Борошно з насіння льону (має бути свіжозмелене) здатне сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, знижувати рівень холестерину в крові.

Воно володіє широким протипаразитарним спектром дії, згубно впливає на багато видів гельмінтів, грибки, віруси. Льон надає позитивний ефект на регуляцію ліпідного обміну.

Показання до застосування:

  • запальні процеси слизових оболонок верхніх дихальних шляхів;
  • шлунково-кишкового тракту, гастрити, коліт;
  • виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки;
  • захворювання сечовивідних шляхів – пієліт, цистит, надмірна маса тіла, порушення ліпідного обміну.

Ефективне для щоденного застосування із профілактичною метою.

Очищення кишківника

  • 1 тиждень: 1 дес. л. лляного борошна + 100 г йогурту або кефіру.
  • 2 тиждень: 2 дес. л. лляного борошна + 100 г йогурту, сметани чи кефіру.

Цю суміш приймати замість сніданку. Сметану можна замінити будь-яким кисломолочним продуктом.

У період чищення обов’язково дотримуватися водного режиму: пити воду до 2 л на день.

«Погляд часу» №40-6.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *