Скумбрія на шампурах

Скумбрія на шампурах затьмарить навіть найніжніший шашлик зі свинячої шиї. Адже виходить рибка соковитою, пряною та ароматною!

Скумбрія на шампурах

Склад:

  • Скумбрія – 4 шт.,
  • лимон – 1 шт.,
  • соєвий соус – 2 ст. л.,
  • мелений імбир – 1 ч. л.,
  • паприка – 1 ч. л.,
  • олія – 30 г,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Розробіть скумбрію на філе.

У глибокій ємності змішайте соєвий соус з олією. Додайте мелений імбир, солодку паприку, сіль та чорний мелений перець. Натріть цедру лимона на дрібній тертці. Витисніть із половини цитрусового сік. Додайте його та цедру до інших інгредієнтів. Перемішайте.

Замаринуйте в отриманій суміші філе скумбрії. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 0,5 год. у холодильнику.

Скрутіть шматочки риби рулетиком. Потім нанизайте на шампури. Покладіть рулетики на мангал. Обсмажуйте їх до готовності.

Така соковита рибка чудово смакує з кабачками, приготовленими на грилі. Комбінація виходить чудовою!

«Уют» №38-15.09.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *