Скумбрія на шампурах
Скумбрія на шампурах затьмарить навіть найніжніший шашлик зі свинячої шиї. Адже виходить рибка соковитою, пряною та ароматною!

Склад:
- Скумбрія – 4 шт.,
- лимон – 1 шт.,
- соєвий соус – 2 ст. л.,
- мелений імбир – 1 ч. л.,
- паприка – 1 ч. л.,
- олія – 30 г,
- сіль,
- перець.
Приготування
Розробіть скумбрію на філе.
У глибокій ємності змішайте соєвий соус з олією. Додайте мелений імбир, солодку паприку, сіль та чорний мелений перець. Натріть цедру лимона на дрібній тертці. Витисніть із половини цитрусового сік. Додайте його та цедру до інших інгредієнтів. Перемішайте.
Замаринуйте в отриманій суміші філе скумбрії. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 0,5 год. у холодильнику.
Скрутіть шматочки риби рулетиком. Потім нанизайте на шампури. Покладіть рулетики на мангал. Обсмажуйте їх до готовності.
Така соковита рибка чудово смакує з кабачками, приготовленими на грилі. Комбінація виходить чудовою!
«Уют» №38-15.09.2022