Скумбрія у гірчиці

Скумбрія у гірчиці виходить дуже ароматною та пікантною.

Скумбрія у гірчиці

Склад:

  • Скумбрія – 2 шт.,
  • гірчиця – 3 ст. л.,
  • діжонська гірчиця – 2 ст. л.,
  • часник – 3 зуб.,
  • лимонний сік.

Приготування

Свіжу скумбрію почистіть, потрошіть, ретельно вимийте. Часник подрібніть, змішайте два види гірчиці та лимонний сік. Усе добре перемішайте – це маринад. Обмажте рибу маринадом і всередині, і зовні. Залиште маринуватися на 1-1,5 год.

Візьміть фольгу з розрахунку, щоб обернути рибу у два шари. Так вона не підгорить і збереже всі свої соки.

Розігрійте духовку до 180 °С та запікайте скумбрію близько 40 хв.

За 5 хв. до готовності надріжте і трохи розкрийте фольгу, тоді зверху рибка покривається запеченою гірчичною скоринкою. Можна поставити під гриль, але слідкуйте, щоб скоринка не підгоріла.

«Уют» №14-6.04.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *