Скумбрія «Золота рибка»

Скумбрія «Золота рибка» – це дуже ситна і смачна рибна страва, яка просто і швидко готується, а виглядає дуже ефектно.

Скумбрія «Золота рибка»

Склад:

  • Скумбрія (свіжоморожена) – 500 г,
  • картопля відварена – 200 г,
  • печериці – 150 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • часник – 1 зуб.,
  • сир плавлений – 100 г,
  • сир твердий – 100 г,
  • олія,
  • соєвий соус – 1 дес. л.,
  • перець,
  • приправа (трави італійської кухні).

Приготування

Скумбрію розріжте вздовж по черевцю, видаліть нутрощі, кістки та зябра. Змастіть олією і соєвим соусом і залиште на 20-30 хв.

Цибулю наріжте кубиками, подрібніть часник. Так само наріжте гриби. Окремо обсмажте гриби.

Відварену картоплю натріть на дрібній тертці. Плавлений і твердий сир також натріть на дрібній тертці.

Скумбрію укладіть на деко, застелене фольгою і попередньо змащене олією, поперчіть її і посоліть, посипте сухими травами.

Складіть на рибу обсмажену цибулю і часник. Зверху – плавлений сир. Обсмажені гриби викладіть на сир. А зверху відварену картоплю, яку посоліть і поперчіть.

А тепер засипте картоплю тертим твердим сиром.

Усе готово, залишилося тільки запекти рибку в духовці при температурі 180 °С 25-30 хв.

«УЮТ» №18-28.04.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.