Скумбрія «Золота рибка»
Скумбрія «Золота рибка» – це дуже ситна і смачна рибна страва, яка просто і швидко готується, а виглядає дуже ефектно.

Склад:
- Скумбрія (свіжоморожена) – 500 г,
- картопля відварена – 200 г,
- печериці – 150 г,
- цибуля – 2 шт.,
- часник – 1 зуб.,
- сир плавлений – 100 г,
- сир твердий – 100 г,
- олія,
- соєвий соус – 1 дес. л.,
- перець,
- приправа (трави італійської кухні).
Приготування
Скумбрію розріжте вздовж по черевцю, видаліть нутрощі, кістки та зябра. Змастіть олією і соєвим соусом і залиште на 20-30 хв.
Цибулю наріжте кубиками, подрібніть часник. Так само наріжте гриби. Окремо обсмажте гриби.
Відварену картоплю натріть на дрібній тертці. Плавлений і твердий сир також натріть на дрібній тертці.
Скумбрію укладіть на деко, застелене фольгою і попередньо змащене олією, поперчіть її і посоліть, посипте сухими травами.
Складіть на рибу обсмажену цибулю і часник. Зверху – плавлений сир. Обсмажені гриби викладіть на сир. А зверху відварену картоплю, яку посоліть і поперчіть.
А тепер засипте картоплю тертим твердим сиром.
Усе готово, залишилося тільки запекти рибку в духовці при температурі 180 °С 25-30 хв.
«УЮТ» №18-28.04.2022