Скумбрія в рукаві в духовці

«УЮТ» №25-2019
Скумбрія, запечена в рукаві таким методом, – більше ніж чергова рибна страва. Ніжне філе просто тане в роті. Навіть холодним воно залишається смачним і ситним.
- Філе скумбрії – 4 шт.,
- цибулина,
- йогурт – 150 мл,
- лимон – 0,5 шт.,
- сіль,
- перець,
- прованські трави.
Наріжте цибулину півкільцями. Змішайте йогурт із цибулею, сіллю, перцем, прованськими травами і соком половини лимона. Замаринуйте філе скумбрії в йогурті на півгодини.
Розігрійте духовку до 180 °С. Перенесіть філе разом із маринадом у рукав для запікання і відправте в духовку на півгодини.