Скумбрія в рукаві в духовці

Скумбрія в рукаві в духовці
Скумбрія в рукаві в духовці

«УЮТ» №25-2019

Скумбрія, запечена в рукаві таким методом, – більше ніж чергова рибна страва. Ніжне філе просто тане в роті. Навіть холодним воно залишається смачним і ситним.

  • Філе скумбрії – 4 шт.,
  • цибулина,
  • йогурт – 150 мл,
  • лимон – 0,5 шт.,
  • сіль,
  • перець,
  • прованські трави.

Наріжте цибулину півкільцями. Змішайте йогурт із цибулею, сіллю, перцем, прованськими травами і соком половини лимона. Замаринуйте філе скумбрії в йогурті на півгодини.

Розігрійте духовку до 180 °С. Перенесіть філе разом із маринадом у рукав для запікання і відправте в духовку на півгодини.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *