Скумбрія з овочами у вигляді рулету

Скумбрія з овочами у вигляді рулету

Скумбрія з овочами у вигляді рулету – універсальне частування на святковий стіл. Можна подавати як основну гарячу страву і як яскраву холодну закуску. Цей рулет  з гордістю можна подати на святковий стіл, не дивлячись на прості продукти в його складі.

Склад:

  • Скумбрія – 800 г,
  • морквина,
  • цибулина,
  • лимонний сік – 2 ст. л.,
  • болгарський перець,
  • петрушка – 0,5 пучка,
  • соєвий соус – 2 ст. л.,
  • олія – 2-3 ст. л.,
  • перець,
  • сіль.

Приготування:

Рибу розморозьте, і розріжте тільки по спині поздовж плавника, черево залиште цілим. Вийміть нутрощі, видаліть голову, хребет і кістки.

Отримане філе полийте лимонним соком і соєвим соусом, залиште на 20 хв.

Моркву натріть, цибулю наріжте півкільцями, болгарський перець – смужками. Висипте овочі на сковороду, посоліть, поперчіть, обсмажте до напівготовності.

Підсмажені овочі викладіть на рибне філе, посипте подрібненою петрушкою, ущільніть начинку ложкою, сформуйте з філе рулет. Перенесіть рулет на складений у 2 шари й змащений олією лист фольги. З’єднайте краї фольги, сформуйте згорток на зразок цукерки.

Поставте в розігріту до 180 °С духовку на 40 хв.

«УЮТ» №45-2019

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *