Смажена капуста з яйцем
Лінь – двигун прогресу, і цей рецепт тому підтвердження. Як правило, капусту тушкують із м’ясом. Це апетитна страва «все в одному» – і гарнір, і друге до нього. Такий соковитий і корисний овочевий гарнір, як смажена капуста, можна приготувати за 10-15 хвилин.
Крім легкості приготування і неймовірного смаку, така капуста виходить і досить низькокалорійною.
Склад:
- Капуста – 200 г,
- яйце – 3 шт.,
- червоний перець – 1 шт.,
- зелений перець – 1 шт.,
- зелена цибуля,
- перець – 0,5 ч. л.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- соєвий соус – 2 ст. л.,
- борошно – 2 ст. л.,
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.,
- олія – 2 ст. л.,
- кунжут – 1 ч. л.
Приготування
У мисці збийте яйця виделкою.
Дрібно нашинкуйте капусту і перекладіть її в миску з яйцями.
Червоний гострий перець і зелений солодкий перець наріжте соломкою, подрібніть зелену цибулю і додайте до яєць з капустою.
Посоліть і поперчіть, потім додайте в масу борошно, панірувальні сухарі і соєвий соус. Перемішайте.
Обсмажте до золотистого кольору на розпеченій сковороді з соняшниковою олією. Перед подачею посипте кунжутом.
«Уют» №34-19.08.2021