Смажена капуста з яйцем

Лінь – двигун прогресу, і цей рецепт тому підтвердження. Як правило, капусту тушкують із м’ясом. Це апетитна страва «все в одному» – і гарнір, і друге до нього. Такий соковитий і корисний овочевий гарнір, як смажена капуста, можна приготувати за 10-15 хвилин.

Смажена капуста з яйцем

Крім легкості приготування і неймовірного смаку, така капуста виходить і досить низькокалорійною.

Склад:

  • Капуста – 200 г,
  • яйце – 3 шт.,
  • червоний перець – 1 шт.,
  • зелений перець – 1 шт.,
  • зелена цибуля,
  • перець – 0,5 ч. л.,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • соєвий соус – 2 ст. л.,
  • борошно – 2 ст. л.,
  • панірувальні сухарі – 2 ст. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • кунжут – 1 ч. л.

Приготування

У мисці збийте яйця виделкою.

Дрібно нашинкуйте капусту і перекладіть її в миску з яйцями.

Червоний гострий перець і зелений солодкий перець наріжте соломкою, подрібніть зелену цибулю і додайте до яєць з капустою.

Посоліть і поперчіть, потім додайте в масу борошно, панірувальні сухарі і соєвий соус. Перемішайте.

Обсмажте до золотистого кольору на розпеченій сковороді з соняшниковою олією. Перед подачею посипте кунжутом.

«Уют» №34-19.08.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *