Смажене куряче філе

Смажене куряче філе
Смажене куряче філе

Куряче філе треба розпластати, злегка відбити, натерти сіллю і перцем, замаринувати на 10 хв. в яблучному оцті. Потім вмочити у льєзон (суміш із яйця, молока і води) і обсмажити з мінімумом олії.

Якщо філе замаринувати у суміші діжонської гірчиці, солодкої паприки і сухого часнику, її смачніше запекти, ніж засмажити. Тоді льєзон і олія не потрібні.

Поліна Андреєва, м. Запоріжжя

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *