Смажене морозиво «у шубі»

Незвичайний десерт – смажене морозиво. Чудове поєднання тонкої гарячої і хрусткої скоринки і холодного морозива. Приготувати такий десерт дуже просто!

Смажене морозиво у шубі

Склад:

  • 400 г пломбіру,
  • 4 яйця,
  • кокосова стружка,
  • кукурудзяні пластівці,
  • олія.

Приготування

В окремі тарілки насипати подрібнені кукурудзяні пластівці, кокосову стружку, збиті на піну яйця.

Налити олію в каструльку і поставити на вогонь. Олії: потрібно стільки, аби шматочок морозива вільно плавав у ній під час смаження.

Потім нарізати морозиво на шматочки (з пачки 400 г матимемо 8 шматочків). Важливо брати кожен шматочок із морозилки безпосередньо перед приготуванням.

Спочатку обкачати морозиво в кокосовій стружці, потім у яйцях. Потім у кукурудзяних пластівцях. Потім знову в яйцях і кукурудзяних пластівцях. Смажити 30-40 сек.

Помістити у морозилку на 15 хв.

  «Погляд часу» №27-1.07.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *