Смажене морозиво «у шубі»
Незвичайний десерт – смажене морозиво. Чудове поєднання тонкої гарячої і хрусткої скоринки і холодного морозива. Приготувати такий десерт дуже просто!

Склад:
- 400 г пломбіру,
- 4 яйця,
- кокосова стружка,
- кукурудзяні пластівці,
- олія.
Приготування
В окремі тарілки насипати подрібнені кукурудзяні пластівці, кокосову стружку, збиті на піну яйця.
Налити олію в каструльку і поставити на вогонь. Олії: потрібно стільки, аби шматочок морозива вільно плавав у ній під час смаження.
Потім нарізати морозиво на шматочки (з пачки 400 г матимемо 8 шматочків). Важливо брати кожен шматочок із морозилки безпосередньо перед приготуванням.
Спочатку обкачати морозиво в кокосовій стружці, потім у яйцях. Потім у кукурудзяних пластівцях. Потім знову в яйцях і кукурудзяних пластівцях. Смажити 30-40 сек.
Помістити у морозилку на 15 хв.
«Погляд часу» №27-1.07.2021