Смажене м’ясо про запас

Смажене м'ясо
Смажене м’ясо про запас

Свинину, яловичину чи баранину ріжу шматочками і добре солю.

Дрібно нарізані шматочки сала томлю на слабкому вогні, прибираю шкварки, а в отриманому жирі обсмажую підготовлене м’ясо. Складаю його в емальований посуд, заливаю жиром, у якому воно смажилося, даю охолонути і щільно закриваю.

Приготовлене за таким рецептом м’ясо може зберігатися кілька місяців.

З. А. Пішеніна, с. Рівне, Миколаївська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *