Смажені гриби на зиму

Смажені гриби на зиму
Смажені гриби на зиму

Ще один спосіб збереження грибів на зиму – холодець. Цей простий і доступний спосіб застосовували ще в стародавні часи, коли не було холодильників. Смажені грибочки могли зберігатися всю зиму без оцту й солі. І робиться це зовсім уже просто.

Гарненько просмажте гриби на сковороді з високими бортами в топленому маслі. Утім, підійде й олія. Одразу ж гарячими викладіть у простерилізовані баночки й залийте зверху киплячим маслом (олією). Закатайте. Узимку залишиться тільки відкрити баночку й додати солі, а готувати з них можна все, що завгодно. Зберігати все-таки банки краще в холодильнику або в погребі.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *