Смажені кабачки з яйцями і помідорами

Це класичний літний сніданок для всієї родини. Замість звичної яєчні порадуйте рідних вранці яскравими кабачками в томатному соусі!

Смажені кабачки з яйцями і помідорами

Склад:

  • Кабачок – 600 г,
  • томатна паста – 2 ст. л.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • помідор – 3 шт.,
  • базилік – 10 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • олія – 3 ст. л.,
  • сіль,
  • вода – 1 скл.

Приготування:

Овочі промийте і просушіть. Кабачок і помідори наріжте кубиками середніх розмірів, а цибулю – тонкими півкільцями.

Обсмажте цибулю. По черзі до неї додайте кабачок, помідори. Посоліть і поперчіть суміш, перемішайте.

Томатну пасту розведіть в склянці води, додайте дрібку солі. Таким соусом залийте вміст сковороди. Готуйте страву близько 10 хв.

Коли соус значно випариться, вбийте у сковороду яйця, постійно перемішуючи їх з іншими інгредієнтами. Під кінець додайте подрібнений базилік.

Коли яйця затвердіють, страва буде готовою. Подавайте смажені кабачки з яйцями і помідорами до столу ще гарячими, прикрасивши зеленню.

Читайте також: Рецепти з кабачків

  «УЮТ» № 25-18.06.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *