Смажені кабачки з яйцями і помідорами
Це класичний літний сніданок для всієї родини. Замість звичної яєчні порадуйте рідних вранці яскравими кабачками в томатному соусі!

Склад:
- Кабачок – 600 г,
- томатна паста – 2 ст. л.,
- цибуля – 2 шт.,
- помідор – 3 шт.,
- базилік – 10 г,
- яйця – 6 шт.,
- олія – 3 ст. л.,
- сіль,
- вода – 1 скл.
Приготування:
Овочі промийте і просушіть. Кабачок і помідори наріжте кубиками середніх розмірів, а цибулю – тонкими півкільцями.
Обсмажте цибулю. По черзі до неї додайте кабачок, помідори. Посоліть і поперчіть суміш, перемішайте.
Томатну пасту розведіть в склянці води, додайте дрібку солі. Таким соусом залийте вміст сковороди. Готуйте страву близько 10 хв.
Коли соус значно випариться, вбийте у сковороду яйця, постійно перемішуючи їх з іншими інгредієнтами. Під кінець додайте подрібнений базилік.
Коли яйця затвердіють, страва буде готовою. Подавайте смажені кабачки з яйцями і помідорами до столу ще гарячими, прикрасивши зеленню.
Читайте також: Рецепти з кабачків
«УЮТ» № 25-18.06.2020