Смаженина

Смаженина

Ця страва приготовлена зі звичайної картоплі і м’яса, але настільки смачна і ситна, що кожен приходить у захват.

Згідно з оригінальним рецептом, для приготування потрібно використовувати порційні горщики, але можна взяти і велику форму.

Картопля 8 шт.,
яловичина 300 г,
сушені гриби 40 г,
олія 1 ст. л.,
цибулина,
морквина,
сметана 2 ст. л.,
борошно 1 ч. л.,
томатний соус 2 ч. л.,
зелень, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Замочіть сухі гриби. Після промийте їх і відваріть. Відвар не виливайте.

Наріжте великими шматками м’ясо. Овочі наріжте кубиками. Окремо обсмажте кожен продукт на олії. Нарізані гриби також обсмажте. Складіть усі продукти в ємність. Перемішайте.

Додайте в грибний бульйон томатний соус, борошно, сметану, сіль і перець. Залийте соусом продукти. Поставте форму в розігріту до 180 °С духовку. Запікайте до готовності. Посипте готову страву дрібно посіченою зеленню.

FacebookTwitterPinterest