Смажений болгарський перець із часником

Смажений болгарський перець із часником – ця соковита страва неодмінно стане однією з ваших улюблених літніх закусок.

Смажений болгарський перець із часником

Склад:

  • Болгарський перець – 7 шт.,
  • часник – 7 зуб.,
  • помідор – 2 шт.,
  • оцет – 1 ст. л.,
  • петрушка– 10 г,
  • сіль,
  • олія.

Приготування

Вимийте й обсушіть перець. Зробіть надрізи для фарширування.

Зубчики часнику наріжте тонкими пластинами. Помідори наріжте невеликими часточками. Часник та томати помістіть усередину солодкого перцю.

Викладіть фарширований овоч на розігріту сковороду з олією. Присипте його сіллю. Готуйте на середньому вогні під кришкою до рум’яності, періодично перевертаючи перці іншою стороною.

Перекладіть овочі на тарілку, полийте їх оцтом. Потім прикрасьте страву петрушкою і подавайте до столу!

Така закуска хороша як гарячою, так і охолодженою.

 «Уют» №32-04.08.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *