Смажений болгарський перець із часником
Смажений болгарський перець із часником – ця соковита страва неодмінно стане однією з ваших улюблених літніх закусок.

Склад:
- Болгарський перець – 7 шт.,
- часник – 7 зуб.,
- помідор – 2 шт.,
- оцет – 1 ст. л.,
- петрушка– 10 г,
- сіль,
- олія.
Приготування
Вимийте й обсушіть перець. Зробіть надрізи для фарширування.
Зубчики часнику наріжте тонкими пластинами. Помідори наріжте невеликими часточками. Часник та томати помістіть усередину солодкого перцю.
Викладіть фарширований овоч на розігріту сковороду з олією. Присипте його сіллю. Готуйте на середньому вогні під кришкою до рум’яності, періодично перевертаючи перці іншою стороною.
Перекладіть овочі на тарілку, полийте їх оцтом. Потім прикрасьте страву петрушкою і подавайте до столу!
Така закуска хороша як гарячою, так і охолодженою.
«Уют» №32-04.08.2022