Соус песто з баклажанів

Соус песто з баклажанів
Соус песто з баклажанів

Соус песто з баклажанів – це не зовсім традиційний рецепт. Але в сезон синеньких саме він буде вам до смаку.

  • Баклажани – 2 шт.,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • горіхи – 30 г,
  • базилік – 1 пучок,
  • часник – 2 зубки,
  • оливкова олія – 30 мл,
  • твердий сир – 20 г.

Баклажани наріжте кружальцями. Посоліть. Перекладіть у миску на 30 хв. Злийте рідину. Промийте.

Застеліть деко пергаментом, змастіть його олією. Викладіть на нього кружальця баклажанів. Запікайте при 180 °С протягом 15-20 хв. Остудіть.

Підсушіть горішки на сухій сковороді. Пропустіть через м’ясорубку баклажани, зелень, горіхи, часник. Додайте в масу оливкову олію і тертий сир.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *